Цвети Стоянова се пусна по бански (Снимки от почивката й в Дубай)

Цвети Стоянова се показа по бански, златното момиче замина на почивка в Дубай

Advertisement:
Advertisement:

Цвети Стоянова зарадва почитателите си с фото от екзотичен Дубай. Шампионката по художествена гимнастика определено се чувства все по-добре. За първи път след инцидента тя си пусна селфи от плажа по бански.

Цвети Стоянова на плажа в Дубай

Цвети Стоянова на плажа в Дубай

Гимнастичката избра да си отдъхне след продължителния си престой в Пирогов в топлата дестинация. Да посъбере малко тен преди да се отправи за Германия. Където и предстоят още процедури за да се възстанови напълно.

Advertisement:
Advertisement:

Цвети се препича под слънчевите лъчи на плажа пред луксозния седем звезден хотел  „Бурж Ал Араб“. Тя се е стъкнала с розова шапка и тъмни очила в компанията на своята приятелка Мария Матева, предават новината от електронната агениция blitz.bg.

Цветелина Стоянова замина на ваканция без любимия си. 21 годишният футболист Александър Любенов имал неотложни ангажименти с отбора си. Затова гимнастичката решила да се поглези заедно с приятелката си. И както се вижда от снимките двете дружки си прекарват добре край морето и на плажа. Личи си от усмивката по лицето на бившата грация. Която накара цял един народ да тръпне за живота й и да се моли да оздравее.

Както стана известно  Цвети бе наградена заедно с другите момичета от ансамбъла с медал и лимитирана монета. Наградата й бе връчена на бенефиса в столичната зала Арена Армеец.

Почитателите на очарователната състезателка по художествена гимнастика й желаят все повече усмивки. И да се нарадва на красивата природа в екзотичен Дубай! Те смятат, че Цвети напълно го заслужава!

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: kliuki.net

Advertisement:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *