Истината за Лили Вучкова и Петър Вучков: Не ѝ е баща, а…

Истината за Лили Вучкова и Петър Вучков: Не ѝ е баща, а… 5 (100%) 2 votes

Лили Вучкова не може да скрие произхода си, въпреки всичките си опити!

Звездата от последния „ВИП Брадър“ Лили Вучкова не е пробила съвсем сама в телевизията. Колкото и да твърди обратното, Кака Лили е била лансирана от не кого да е, а от Петър Вучков, твърди читател на Kliuki.bg.

Мистър „Минута е много“ се пада неин чичо. През 80-те години той вече е сред най-популярните тв водещи у нас. Тогава племенницата му тъкмо е завършила висшето си образование и прибягва до услугите на известния си роднина.

Петър Вучков уредил Лили Вучкова в БНТ

Advertisement:

Петър Вучков уредил Лили Вучкова в БНТ

През годините имаше множество слухове за това какъв точно й се пада на Лили Вучкова Петър Вучков. Основните бяха свързани с това, че й е баща. Той е с около 20 години по-възрастен от нея, което създава предпоставки да й е татко, но всъщност е неин чичо.

Advertisement:

Мнозина свързваха фамилията на журналистката и с друг известен човек от телевизията – Юлиян Вучков. Твърдеше се, че тя е негова незаконна дъщеря, понеже и до днес писателят няма деца. Всъщност обаче двамата нямат нищо общо.

Петър Вучков е от онези актьори, които посветиха по-голямата част от кариерата си на телевизията. През 60-те и 70-те години той играе в някои доста известни за времето си филми, докато не идва поканата за водещ на „Минута е много“.

За разлика от чичо си, Лили Вучкова е работила винаги в сферата на медиите. Тя се прочу като тв водеща и беше на екран цели 20 години. В момента е гл. редактор в модно списание и консултант към различни проекти.

През всичкото това време Кака Лили целенасочено е криела, че има роднинска връзка с Петър Вучков. Тя искала на нея да се гледа не като „чичовата“, а като сериозен журналист. Затова двамата изобщо не се появяват публично заедно.

Все пак обаче Лили Вучкова често прибягвала до съветите на звездния си роднина. Дори се говори, че го е питала дали да участва във „ВИП Брадър 2016“.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: kliuki.bg

Advertisement: