ЗАБРАВЕНИЯТ СВИТЪК ИЗПАДНА! ТАЙНОТО ПРОРОЧЕСТВО НА НОСТРАДАМУС ЗА 2017 ЗАСЯГА ДИРЕКТНО БЪЛГАРИЯ, ЛОШО Е!

ЗАБРАВЕНИЯТ СВИТЪК ИЗПАДНА! ТАЙНОТО ПРОРОЧЕСТВО НА НОСТРАДАМУС ЗА 2017 ЗАСЯГА ДИРЕКТНО БЪЛГАРИЯ, ЛОШО Е!

Advertisement:

Нострадамус е роден на днешния ден през 1503 г, вижте как тълкуват предсказанията му за 2017

Изследователите които тълкуват Нострадамус твърдят, че е предсказал много от събитията, които са се случили до днес. Вижте какво е завещал гадателя за новата 2017 година.

Advertisement:

Нострадамус вижда конфликта между Русия и Украйна да приключи с подписването на споразумение. Което няма да е угодно на САЩ. Европейския съюз и най-вече Германия ще подкрепят новия пакт.

Advertisement:

Пред Китай престоят смели действия. Страната ще иска да поправи икономическия баланс на света. Според Нострадамус и нашата баба Ванга, които са на едно и също мнение Китай ще стане най-новата световна суперсила, предават от  dama.bg.

Хората от Ботуша ще изпаднат във финансова криза. Заеми и безработица ще съсипят Италия. ЕС ще трябва да се пренасочи от Гърция и Испания към Апенинснкия поуостров.

Advertisement:

Нострадамус вижда големи проблеми и за САЩ. Смятаната за първа сила в света страна ще пострада от ширещото се все повече неравенство. Политическата корупция и срив в социалната система ще станат проблем номер 1 в страната зад Океана.

Френският пророк твърди, че ще има войни заради глобалното затопляне. „Горещите войни” ще започнат заради изчерпването на жизнено важни ресурси. Най-голяма опасност ще са атаките от терористично естество и био атаки.

През 2017 година ще се отбележи напредък в използването на соларните технологии. По този начин ще се произвежда по-значителната част от електроенергията, пише разкрития.ком.

Ясновидецът предвижда сливането на Северна и Южна Корея. Ким Чен Ун ще бъде свален от власт и ще се принуди да търси закрила в Русия.

Източник: bradva.bg

Advertisement: