Доказателството лъсна: Миглена Ангелова наистина е сгодена за Антон Стефанов! (СНИМКИ)

Доказателството лъсна: Миглена Ангелова наистина е сгодена за Антон Стефанов! (СНИМКИ) 4.67 (93.33%) 3 votes

Advertisement:

Миглена Ангелова избра своя мъж, или по-скоро той я избра, но двамата изглеждат щастливи един до друг!

Най-обсъжданият годеж в последните години се оказа напълно истински. Миглена Ангелова действително е започнала връзка с Антон Стефанов, научи Kliuki.bg.

Advertisement:

Двамата се виждали всеки ден, твърдят източници. Когато били заедно, постоянно интимничели по един или друг начин. Държали се за ръце, докосвали се по тялото и правели всичко присъщо за една двойка.

Advertisement:

Миглена Ангелова омая Антон Стефанов и на живо

Миглена Ангелова омая Антон Стефанов и на живо

Мнозина се усъмниха в истинността на годежа между Меги и Тони, тъй като двамата никога не са имали връзка преди това. Сега обаче вече започват такава, така че има надежда в тяхната любов.

Advertisement:

Днес двойката е изпила по чаша чай заедно в софийско заведение. Именно от тази случка ви предоставяме снимки, на които личи щастието на главните действащи лица.

Меги и Тони щастливи на чай

Меги и Тони щастливи на чай

Самият Антон Стефанов призна в „На кафе“, че не бързат със сватбата, но вече излизат на срещи заедно. Очаква се да се опознават поне няколко месеца, а може и години, преди да сключат брак.

Разбира се, не е изключено за толкова време връзката им да пропадне и да не се стигне до сватба. Нещо, което би разочаровало най-вече журналиста, понеже той е на 45 г., а все още е ерген.

Злите езици постоянно говорят, че всичко това е ПР акция на двамата. За Тони от години вилнеят слухове, че не се жени поради влечение към мъже. Затова мнозина подозират, че цялата история с Миглена Ангелова ще му помогне да си изчисти имиджа.

„За какво му е да взима жена на 50, когато може да вземе 30-годишна, която да му роди деца? Има нещо много мътно тук.“ – пишат из интернет.

Ако все пак се стигне до брак, то той ще бъде под номер 5 за Миглена. Тв водещата е известна като истинска мъжемелачка, но все някога тази практика може да приключи.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: kliuki.bg

Advertisement: