Галя от „София ден и нощ“ – коя е тя и как стана любимка на всички

Галя от „София ден и нощ“ доста бързо стана симпатична на зрителите с благия си характер.

Блондинката Галя от „София ден и нощ“ е олицетворение на истинския приятел. Тя е всеотдайна, винаги готова да помогне и дори да постави себе си на заден план, за да бъде насреща за всички и най-вече за Рая. Винаги усмихната и никога конфликтна, тя се превърна в ангела на продукцията. И мъже, и жени мечтаят да я имат в живота си. Но кой стои зад този образ?

Героинята на Галя от „София ден и нощ“ е изиграна от привлекателната Калина Кузманова. Тя е истинско слънце за своите близки и приятели. Освен да радва всички, тя има и други занимания и то също толкова успешни. В сериала проследяваме успешната модна кариера на Галя, която позира пред обектива не само на приятеля си Дани. Извън продукцията Калина също е на „ти“ с модния бизнес и може да се похвали с прекрасни, на моменти и горещи фотосесии.

Кузманова позира без притеснение и в по-оскъдно облекло, тъй като няма от какво да се срамува – тялото ѝ е просто перфектно. Често екранната Галя от „София ден и нощ“ е сравнявана с предишната любимка на зрителите – Поли. Трудно е да се каже коя от двете е по-красива, но те си приличат не само по това.

Калина освен като модел, се подвизава и като актриса на театралната сцена. Тя участва в постановката „Женско царство“, а „София ден и нощ“ е един голям трамплин за по-нататъшната ѝ кариера. Безспорно камерата я обича, я всичките ѝ фенове се надяват скоро да я видят и в друга тв продукция. За жалост, те могат само да гледат, защото прекрасната блондинка е сериозно и щастливо обвързана, пише hotarena.net.

Галя и Рая са най-добри приятелки

Advertisement:

Галя и Рая са най-добри приятелки

Advertisement:

Докато Галя се радва на ухажването на Бранко, Калина прекара незабравим Свети Валентин с приятеля си, с който явно обичат да се отдават и на екстремни забавления. Двамата позират целите в кал, но щастливи от поредната сторена щуротия. Хвалят се с татуси на ръката, изобразяващи инициалите им, а на безименния пръст на ръката на Галя блести пръстен, който най-вероятно е годежен. Този мъж е единственият, който се радва на прелестите на Калина Кузманова, а на всички други остава утехата да гледат любимата си лъчезарна Галя от „София ден и нощ“.

Истинско слънце

Истинско слънце

Секси, но със стил

Секси, но със стил

Калина има супер тяло

Калина има супер тяло

И супер усмивка

И супер усмивка

Тренира усилено

Тренира усилено

Сгодена ли е?

Сгодена ли е?

Щастливо влюбени

Щастливо влюбени

Източник: kliuki.ws

Advertisement: