НА ИРИНА ТЕНЧЕВА Й ПИСНА И ИЗРИГНА В ЕФИР! Ето какво разкри за парите!

НА ИРИНА ТЕНЧЕВА Й ПИСНА И ИЗРИГНА В ЕФИР! Ето какво разкри за парите!

Advertisement:

Как така пишат колко пари имаме, колко харчим, как живеем? Тези хора нямат достъп до сметките ни, възпути се при Гала на кафе Ирина Тенчева.

Жената на Иван, както е по-известна бившата водеща от закритата TV7, се нацупи на всички, които откровено не си падат по превзетото й поведение и манията и да поучава всички за всичко.

Advertisement:

Миглена Ангелова, разбира се, е най-голямото камъче в обувката на Тенчева. За сто и петдесети път Ирина Тенчева обясни, че не я познава добре и затова се чуди защо се е държала така с нея във „ВИП Брадър“. Тя изреди едно след друго качествата си, колко е достойно и как не се интересува от Миглена Ангелова и това дали я харесва или не.

Advertisement:

Жената на Иван се изтъкна и каква майка за пример е. Позволявала на децата да си канят гостенчета и не им налагала какво да им е хобито и каков да правят в свободното си време – демокрация в семейството, пише Пик.

А всъщност въпрос на Жени Калканджиева я постави точно там, където й е мястото – дали тя не се опитва да налага мнението си и мирогледа си на другите около нея. Непрекъснато и с досадна настойчивост.

Advertisement:

Между другого, Гала трябва да има едно на ум за коварната Ирина – нищо чудно точно тя да седне в стола й, въпрос на време е. Защото някогашната водеща на „Ангел парк“ изобщо не е ангел.

Източник: bradva.bg

Advertisement: