Алла Пугачова: Господ жестоко ме наказа с Филип Киркоров

Алла Пугачова: Господ жестоко ме наказа с  Филип Киркоров

Advertisement:

Миналата седмица звездата на руската естрада – Алла Пугачова, даде най-откровеното си интервю. Това се случи един ден след като тя и съпругът й – Максим Галкин, официално отбелязаха „15 години истинска любов”. Преди това Пугачова бе омъжена за Филип Киркоров. Романът на примата на руската естрада и певеца с български произход Филип Киркоров, години наред занимаваше цяла Русия. А ето какво разбираме едва сега.

Щастливата връзка на Алла и Филип продължи дотогава, докогато на един техен концерт зрителите не забелязаха, че примата не носи брачна халка. След това дойде разводът и новият  брак на Алла Пугачова с шоумена Максим Галкин, който е с 27 години по-млад от нея. Цяла Русия предричаше, че този брак ще просъществува не повече от година, но това не се случи – двамата отпразнуваха 15 години щастливи заедно. Как започва връзката им? – В началото двамата крият отношенията си, защото Алла е все още законна жена на Филип Киркоров, макар че бракоразводният процес е започнал. После идва сватбата на Пугачова и Галкин, която е грандиозно събитие за цяла Русия. Преди няколко дни, отбелязвайки годишнината на брака си, двамата се осмелиха да разкажат за онези моменти от техния живот, които вълнуват обществото и които досега са пазили в дълбока тайна. Така Алла за първи път пред репортер на „Нови руски сензации” разказа каква е истината за развода й с българина. Тя разказа как в началото на новото хилядолетие  отношенията между нея и четвъртия й съпруг Филип Киркоров, започнали да губят силата си.

Advertisement:

Чувствата им постепенно изстинали. „Филя вече беше наясно, че ние отдавна не живеем пълноценно, а „просто така”!, разказва примадоната и продължава: „Аз дори му казах, че ако при мен се появи  човек, който да ме плени, аз просто ще тръгна с него. Аз не съм  от тези жени, които крият извънбрачните  си връзки,  а карам направо. Но Филя мислеше, че се шегувам…” Самият Киркоров също чувствал, че любовта им гасне и Алла се отдалечава от него. Той дори споделил със своите български приятели – Катя и Здравко от дует „Ритон”, как го гнети тази мисъл и съмнението, че Алла

Advertisement:

продължава да живее с него от съжаление?!?

Това всъщност било времето, когато лично той запознава Алла с прохождащия хуморист Максим Галкин. Според Алла именно тогава тя взема окончателното решение за развод. Галкин има своя версия. Той твърди, че между него и Алла не е имало „любовь с первого взгляда”, както дълго време пишат таблоидите.

Advertisement:


Алла Пугачова с бившия и настоящия си съпруг

Когато Киркоров го запознава с примадоната, Максим просто бил любопитен да узнае колкото се може повече за примадоната, но тайничко си мислел: „Какво щастие – Алла и аз!..” – Техният роман се завърта доста време след това. Галкин все не смеел да й каже, че е влюбен в нея. Не смеел дори да й звъни по телефона.Алла също потвърждава това:

„Цели четири дни Галкин не ми позвъни нито веднъж 

Когато най-накрая чух дългоочаквания телефонен звън, му казах: „Ти защо не ми звънна цели четири дни?” – И той разбра всичко – че вече не мога без него!..Бях убедена, че двамата идеално си подхождаме и няма да можем да живеем един без друг…”, откровеничи първата дама на руската естрада.  

Киркоров до последно не вярва, че Алла ще се реши на развод – надява се на сдобряване. Не вярва, че това е краят, дори когато получава призовката за делото. „Алла е много решителен, прям и откровен човек!, разказва днес  Филип Киркоров. Реши ли нещо, прави го. За нея  в живота съществува само едно понятие, около което гради щастието си – любов! Явно аз не можах да й я дам толкова силно, колкото я искаше!..”, заключава той. С днешна дата Алла сама съобщава сакралната дата на любовта й с Галкин –  
15 ноември 2001 година 
„В този ден – споделя певицата – се случи едно определено събитие!..”, казва тя и се усмихва загадъчно, без да уточнява какво точно се е случило. След сватбата й с Галкин журналисти нахално го питат как е сексът с Алла, предвид разликата в годините?, а той им отговаря: „Ние все още сме младоженци и не можем да се наситим един на друг!” Днес, 15 години по-късно, Алла е убедена в щастливия им брак: „Господ поправи грешката си, като в началото ме наказа  с Киркоров, а после ме награди с Галкин! – казва тя. – Показа ми какво не трябва да правя и аз дълго го молих да ми прости за това, че се венчах в църква с Филип, а после бракът ни се разтрогна. 

Сигурна съм, че Бог ми прости и ми даде утешение в лицето на Максим…Според мен, това бяха събития, решени не на земята, а на небето!.. Бракът ми с Киркоров беше най-голямата грешка в живота ми!”, откровеничи пред камерата примадоната…

 
Децата им си дружат 

На 24 декември 2011 година Алла Борисовна и Максим Галкин официално оформят брака си. Няколко месеца след сватбата в пресата започват да се появяват писания, че искат да си имат  деца. На 6 октомври 2013 година гръмва новината – в семейството на Пугачова и Галкин са се родили близнаци – Лиза и Гарик. Днес Лиза все по-поразително заприличва  на  майка си, а Гарик – на баща си.  Филип Киркоров също е баща на две деца – син и дъщеря, която носи името…Алла-Виктория. Децата дружат помежду си. След един концерт Максим Галкин съвсем сериозно казва пред журналисти: „Филип Киркоров често ни гостува със своите две деца. И когато голямата дъщеря на Алла – Кристина Орбакайте, дойде у нас с нейното трето дете, на което аз съм дядо, нашият замък се превръща в една малка лудница!”, смее се Галкин. 

Подготви Тодорка НИКОЛОВА

Източник: blitz.bg

Advertisement: