Бомба: Любимка от „София Ден и Нощ“ бременна в реалния живот?! (Дани ли ще е екранният татко – подробности)

Бомба: Любимка от „София Ден и Нощ“ бременна в реалния живот?! (Дани ли ще е екранният татко – подробности) 4.33 (86.67%) 3 votes

Advertisement:

Една от любимките на зрителите в „София Ден и Нощ“ е бременна в реалния живот?!

Култовият сериал „София Ден и Нощ“ направи истинска революция у нас. Няма друг роден филм или сериал, който да се е превърнал в подобен хит за няколко месеца. Макар да не са професионални актьори, съквартирантите днес са истински звезди.

Advertisement:

А голямата сензация е, че една от любимките в „София Ден и Нощ“ май е бременна в реалния живот. Това е красивата Галя или Калина Кузманова, както е истинското й име. Тайната й издаде близка до обкръжението й дама, която реши лично да оповести новината в коментар към страницата на сериала в интернет.

Advertisement:

Софияь Ден и Нощ

Първото бебе ще проплаче на снимачната площадка на култовия „София Ден и Нощ“

На всички направи впечатление, че Галя доста понапълня в сравнение с предишните епизоди. Докато повечето я обвиняваха дори, че е прекалено слаба и прилича на анорексичка, днес героинята, която се лута в чувствата си между Дани и Бранко, изглежда доста „замазанка“.

Advertisement:

„Калина е бременна и затова е напълняла. Пълни глупости са да смятат, че модел като нея е започнал да се угоява и да яде като прасе. Не, тя няма никакви душевни травми и не е в депресия, просто е бременна. Въпросът е кой ще бъде екранният татко на бебето, когато коремчето й започне да личи“, коментира източникът, чиито твърдения все още не са официално потвърдени.

Ако се окаже вярно обаче, предполага се, че в ролята на осеменителя на Галя ще влезе Дани, чиито живот беше на прага на пълния крах след раздялата с любимата му Рая. Михаела Павлова напусна „София Ден и Нощ“, за да се отдаде на танцовата си школа, а сценаристите решиха отново да съберат Дани и Галя.

Разбира се, съществува и вариантът бебето на Галя да се окаже от женения Бранко Войнович, което ще бъде дори още по-обещаващо за рейтинга на обичаната от милиони зрители поредица.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: kliuki.bg

Advertisement: