Певица се грижи за гроба на Георги Илиев (Коя е?)

Родна певица редовно ходи на гроба на Георги Илиев

Advertisement:

Вандали поругаха гроба на Георги Илиев

Родна певица ходи редовно на гроба на Георги Илиев. Това разкри популярният отец Гелеменов, известен като единствения свещеник-екзорсист у нас. Той сподели, че на няколко пъти е засичал изпълнителка от поп фолк бранша да посещава гроба на Главния.

Advertisement:

Родна певица ходи редовно на гроба на Георги Илиев

Родна певица ходи редовно на гроба на Георги Илиев

Advertisement:

При последното си посещение тя дори оставила статуетка на ангел, но само час по-късно мургави апаши я откраднали. „Беше руса и висока. Дойде с „Мерцедес“ и се насочи към гроба на Жоро Илиев. Носеше ангелче в ръце. Спря ме и ме попита как може да го закрепи. Аз извиках един от работниците на гробищата и той свърши работа, като го укрепи с подръчни материали.“, споделя отецът, който всеки ден е на софийските гробища.

Само час след като певицата положила ангелчето, дошъл един от ромите – крадци, които постоянно се навъртали около мафиотските гробища. Отмъкнал ангелчето и окрал каквото имало от околните гробове, за да го продаде.

Advertisement:

„Жалко, че каквото и да се сложи на гробовете, скъпи неща, като това ангелче, уиски, храна или каквото и да било, почти веднага става жертва на мургавите обирджии. Има си даже цял бизнес и с трошене на надгробни плочи. Плащат на ромчета да ги чупят, а после пак взимат пари да ги оправят“, разказва отец Гелеменов, предават от retro.bg.

Той не пожела да разкрие самоличността на певицата, само призна, че е доста известна. А както добре знаете, аферата на Главния с Глория е публична тайна от години…

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: razkritia.com

Advertisement: