Сензация: Надя Иванова и Борислав Комсийски са заедно от седмица! (връзката им втрещи всички)

Сензация: Надя Иванова и Борислав Комсийски са заедно от седмица! (връзката им втрещи всички) 5 (100%) 1 vote

Борислав Комсийски и Надя Иванова са гаджета, да им е честито!

Любовта може и да бави, но писано ли е идва. Това се отнася изцяло за двама от съквартирантите в Къщата на Вип Брадър. Вярвате или не, това са Борислав Комсийски и Надя Иванова.

Двамата са заедно от съвсем скоро, малко повече от седмица, но чувствата им изригнали с пълна сила. Това разкриха близки на Борислав Комсийски, когото всички доскоро свързваха с Емануела, че и с Миглена Ангелова.

Борислав Комсийски

Advertisement:

Борислав Комсийски и Надя Иванова са двойка от седмица

Е, нито Емануела, нито Миглена топлят леглото на чаровния бизнесмен, а тихата, умна и красива Надя Иванова. Припомняме, че още в началото на формата Боби Комсийски си хареса Надя и дори призна увлечението си пред Големия брат.

Advertisement:

Тогава обаче Надя не го отрази. Първо, защото загубата на годеника и мъката й беха още пресни и второ, защото Биг Брадър наложи мисия на Емануела и Борислав Комсийски да го играят влюбени гаджета.

Седмици след края на формата обаче, Борислав Комсийски започнал настойчиво да търси Надя Иванова и да я огражда от всички страни. Първоначално двамата само си говорели по телефона, но не след дълго се видели на по кафе.

И така – от дума на дума, от кафе на вечеря, работата взела, че станала. Надя лапнала по Боби, възхитена от отношението му към нея и това, че й дал цялото време на света и не я притискал за нищо.

„Това е мъж наистина. Как веднъж не я насили за нещо, не избърза, а винаги беше разбиращ, деликатен, нежен. Радваме се, че Надето прозря истината за Боби и сега са заедно, защото щеше да направи огромна грешка ако изгуби мъж като него. Дано са много щастливи заедно, защото си отиват страшно“, коментират източниците.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: kliuki.bg

Advertisement: