Петя Дикова в несвяст: Научи страшна вест за Сашо Диков! (истината я срази – още подробности)

Петя Дикова в несвяст: Научи страшна вест за Сашо Диков! (истината я срази – още подробности) 5 (100%) 3 votes

Петя Дикова не иска да повярва, че е възможно подобно нещо!

Щерката на Сашо Диков – Петя Дикова не е на себе си. Ужасена от това, което научи за баща си. А именно, че журналистът е подложен на страшни заплахи. Повечето от които застрашават живота му.

Това разкриха близки до Диков източници като посочиха дори снощните заплахи, които водещият получи директно в ефир. Припомняме, че Сашо Диков води предаване в не особено гледана кабеларка всяка неделя. Дори и там обаче се намират озлобени хора, които го дебнат и атакуват.

Петя Дикова

Advertisement:

Петя Дикова не е на себе си от ужас след заплахите, които Сашо Диков получи за живота си

Advertisement:

Още щом пусна телефоните за зрителски коментари по темата Хитрино снощи, бащата на Петя Дикова беше заплашен от мъж, който го увери, че за него вече има издадена народна присъда. „Едно време Тодор Живков такива като теб ги обесваше насред София. Твоята присъда вече е в сила, така че очаквай я“, смрази със заплахата си анонимният глас.

Това обаче не е единствения подобен кошмар за Сашо Диков и семейството му. Водещият многократно получавал страховити закани дори в дома си – под формата на имейли, нормална поща и обаждания на личния си телефонен номер.

Не е ясно доколко той приема насериозно всичко това, но със сигурност щерка му Петя Дикова не била на себе си. „Пипи е изключително добронамерено и чувствително момиче. Тя никога и никого не е наранявала, затова подобни ужасии й идват в повече. Не знае как да реагира, страхува се и плаче много“, коментират източниците.

Нещо повече – наскоро Петя Дикова дори настояла родителят й да се снабди с лична охрана, която да е до него във всяка една минута. Само така щяла да бъде малко по-спокойна, въпреки че самият Диков не искал и да чуе за това.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: kliuki.bg

Advertisement: