ВЪРХУ СМЪРТНОТО ЛЕГЛО! Тотален скандал с Шумахер!

ВЪРХУ СМЪРТНОТО ЛЕГЛО! Тотален скандал с Шумахер!

Advertisement:

Снимка на легендата от Формула 1 Михаел Шумахер в кома се продава за 1 млн. паунда, съобщи Daily mail. 

Предложението е отправено до редица европейски медии. 

Advertisement:

По случая е започнало разследване, което трябва да установи кой е направил снимките, без да бъде забелязан от мениджъра на Шумахер и медицинския персонал. 

Advertisement:

47-годишният Шумахер получи тежка травма на главата при ски инцидент в края на декември 2013 г. Той беше изведен от състоянието на изкуствена кома през септември 2014 г. и оттогава се възстановява в дома си в Швейцария.

Здравето на Михаел не е обществен въпрос и ние ще продължаваме да не го коментираме, посочи мениджърът на Шумахер Сабине Кем, като допълни, че става въпрос за защита на личното му пространство, пише офнюз.бг.

Advertisement:

Тя посочи, че семейството на Шумахер знае за очакванията на феновете да научат повече подробности за състоянието му, но отказват коментар, придържайки се към желанията на легендата и с надеждата, че феновете му ще проявят разбиране.

Само няколко часа по-късно до европейски медии е отправено предложението да купят ексклузивни снимки на Шумахер за 1 млн. паунда. Личността на продавача обаче е неизвестна. 

Малко след транспортирането на Шумахер в болница през 2013 г., журналист, преоблечен като свещеник, опита да влезе в стаята му. 

Източник: bradva.bg

Advertisement: