Бомба в bTV: Разкритието за Венелин Петков потресе всички! (колегите му го размазаха – още подробности)

Бомба в bTV: Разкритието за Венелин Петков потресе всички! (колегите му го размазаха – още подробности) 5 (100%) 1 vote

Advertisement:

Венелин Петков отдавна не е долюбван от колегите си!

Журналистът Венелин Петков от няколко години насам не се радва на обичта и уважението на колегите си от Би Ти Ви. Причината за това е изцяло в него и огромната промяна, която той претърпя.

Advertisement:

Припомняме, че Венелин Петков си издейства повишение и от водещ на новините се превърна в техен редактор и шеф. Само дни по-късно обаче, той си придал нечувана важност и си въобразил, че може да коли и беси, все едно е направо собственик на медията.

Advertisement:

Венелин Петков

Венелин Петков стана за смях сред колегите си

Венелин влошил дори отношенията си с бившата годеница Гена Трайкова, а какво остава за останалите си колеги. Затова и те го взели на подбив и го скъсват от подигравки в момента. Тъй като узнали „малката му тайна“. А именно, че страда от огромни комплекси заради възрастта и визията си. И е започнал редовно да си боядисва косата.

Advertisement:

„Разбра се, че Венелин се мажел с боя сам, при това на всеки две седмици. Да не би случайно да му се видят побелелите коси. Че това е нещо съвсем нормално за всеки мъж. Дори с възрастта мъжете стават по-чаровни, защото изглеждат по-мъдри и благородни“, коментират близки до обкръжението му източници.

Побеляването на Петков било по наследствена линия като баща му и дядо му също побелели сравнително рано. За него обаче тази промяна била равносилна на истински кошмар. Страхувал се от бъзиците на познатите си и вярвал, че ако го сметнат за остарял, бързо може да го заменят с друго, по-младо лице.

„Само че истината е друга. Не тогава, а сега всички му се хилят на акъла и го поднасят. А той се прави на ощипана мома и дори отрича. Само че и дете би забелязало, че наистина се боядисва. Тези неща си личат с просто око – още повече, ако си намазал и челото си“, смеят се източниците.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: kliuki.bg

Advertisement: