БЕЗЦЕННО, ДАМИ! ЕТО АЗИАТСКАТА ТАЙНА НА АНИ САЛИЧ – ТОПИ КИЛА БЕЗ ГЛАД!

БЕЗЦЕННО, ДАМИ! ЕТО АЗИАТСКАТА ТАЙНА НА АНИ САЛИЧ - ТОПИ КИЛА БЕЗ ГЛАД!

Advertisement:

Ани Салич се подмладява и вталява с азиатска техника, водещата открила панацея в отслабването

Ани Салич открила как най-лесно да се отърве от излишните тлъстинки. Както и да отложи за известно време остаряването. За една седмица новинарката успяла да свали 2 кила с не много популярната у нас азиатка терапия боуен.

Advertisement:

Ани била много обнадеждена от новото си откритие. Смятала, че ще се вмъкне в дрехите от преди 3 години. Които й били съвсем отеснели.

Advertisement:

45 годишната телевизионерка изпадна в омагьосан кръг заради обърканите си хормони. Не може да овладее вълчия си апетит в последно време. Не може да си наложи глад и не успява да стопи нито грам.

Тв звездата случайно открила чисто нов метод. Така наречената боуен терапия. Която правела чудеса. При този уникален метод за вталяване не се изисквало гладуване. Но пък се губели излишните кила. Източната терапия подмладявала и кожата, предават от електронното издание  retro.bg.

Advertisement:

Новинарката се хвалела, че само чрез масажи и специален режим на хранене боуен учението давало много бърз резултат.Колегите й вече забелязали пълната промяна на Салич.

Според проучванията чрез терапията се лекували и най-различни болести. Не само затлъстяване. Чрез масажи всеки ден и ограничаване на някои  видове храни и то само за десет дена ефектът бил видим.

Ани Салич изкарала първия десетдневен курс и била много доволна от резултата. Чувствала се жизнена и много работоспособна. Ядяла всичко и продължавала да сваля. Тв водещата смятала да изкара поне още един пълен курс. Като била убедена, че от ден на ден ще става все по-млада и с кръшна фигура.

Източник: bradva.bg

Advertisement: