„София ден и нощ“: Черен облак надвисва над квартирата! Тежка раздяла, тъга и ревност съсипват героите

Тази седмица в „София ден и нощ“ ще е доста драматично и предимно минорно.

Advertisement:

Любовта ще предизвика куп сътресения в новите епизоди на „София ден и нощ“. На главата на съквартирантите ще се струпат куп неприятности и кофти ситуации. Те определено ще успеят да помрачат предимно приповдигнатото настроение в квартирата. Сега, обаче, една раздяла ще бележи пътя на всички.

Един от наемателите на Боби ще получи изненадващи и доста неприятни новини, които ще преобърнат ситуацията. Всички се оказват засегнати от проблема и е необходимо да се вземе съдбовно решение, което може да промени съдбата на всички. Те са поставени на прага на тежка раздяла. Развоят на драматичните събития ще проследим в новите епизоди на „София ден и нощ“.

Advertisement:

Освен тези проблеми, на главата на Дани ще се струпат още два. И двете носят женски имена – Стела и Галя. Връщайки се от Прага, фотографът се хвърля в търсене на изгубената си сестра. В тази своя мисия той получава неочаквана подкрепа от красива дама, която неусетно му става доста близка. Разбира се, няма да се мине и без драматичен разговор с Галя. Дали той ще постави точка на отношенията им, предстои да разберем.

Advertisement:

На любовния фронт и при други герои на „София ден и нощ“ никак не е розово.

Симона е буквално съкрушена след признанията на Асен. Тя губи желание за живот, за учене, за забавления. Дори нейните приятели са безсилни пред мъката й. Намесват се и Боби и Марина, които са истински загрижени за дъщеря си. Дали ще успеят да върнат усмивката на лицето й?

Advertisement:

При Митака и Анна-Мария също не върви гладко. Привлекателната брюнетка неоснователно и без особено право спретна сцена на ревност на мускулестия си приятел. След това, обаче, му се извини и му даде свобода да се снима в новия клип на Прея. Дали именно пътуването и ангажимента на Митко няма да се окажат първата им причина за сериозен скандал?

В "София ден и нощ" ще бъде доста драматично

Влюбените ще разберат, че ревността със сигурност не е добър съветник. Коко, за негова радост, няма подобни проблеми. Актьорската му кариера набира все повече преднина, но сега се сбъдва и най-голямата му мечта. Зевзекът на „София ден и нощ“ намира голяма сума пари и, както се сещате, това ще доведе до куп куриозни ситуации, включително и планиране на собствената му сватба!

Източник: kliuki.ws

Advertisement: