Златен: Христо Стоичков направи Миа милионерка (Ето колко сложи в сметката й)

Златен: Христо Стоичков направи Миа милионерка (Ето колко сложи в сметката й) 5 (100%) 1 vote

Advertisement:
Advertisement:

Христо Стоичков е голям

Христо Стоичков е всеотдаен. Не само на терена, където успехите му са чутовни. Камата доказа, че има и огромно сърце. Защото той вече е позлатил невръстната Миа. Малката му внучка е едва на три месеца, но вече къта солидна сума в банковата си сметка. И то благодарение на дядо си, който я позлати.

Носителят на „Златната топка” вече е осигурил бъдещето на своята първородна внучка. Щастливият дядо е захранил банковата й сметка с внушителна сума. Той е внесъл двеста хиляди долара на името на малката Миа.

Advertisement:
Advertisement:

Тя се роди от брака на първородната му дъщеря Михаела Стоичкова и бизнесмена от български произход Айки. Двамата се врекоха във вярност на скромна церемония в Маями, където живее семейството на Христо Стоичков.

Парите легендата на българския футбол заделил още като разбрал че Мика е бременна. Той вложил хилядарките в американска банка, на влог.
А когато се роди малката Миа, на 27 септември, той обяви голямата новина. Че вече е подсигурил бъдещето на малката Миа.

Внучката на Камата има още един невероятен подарък. Малко хора могат да се похвалят с подобен дар от звезден набор световно известни футболисти.

Защото, след като разбрали, че се е родила малката Миа те я изненадали с това. Подарили й екип от Барселона. На него имало и подписите на тримата звездни играчи-Лионел Меси, Луис Суарес и Неймар.

С тази фланелка Мика Стоичкова се похвали в социалната мрежа.Освен Христо Стоичков и друга щастлива баба се отчете със солидна сума за първородната си внучка.

Христо Стоичков позлати внучката си Миа

Христо Стоичков позлати внучката си Миа

Една от най-богатите българки Лора Видинлиева обещала да внесе поне десет милиона в сметка и да купи къща на бебето.Малката е плод на връзката на поп певеца Руши Видинлиев и неговата половинка, топ модела Таня Илиева.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: kliuki.bg

Advertisement:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *