Пълен обрат: Грозната тайна на Анджелина Джоли разтърси света! (ето я истинската причина за развода с Брад Пит)

Пълен обрат: Грозната тайна на Анджелина Джоли разтърси света! (ето я истинската причина за развода с Брад Пит) 5 (100%) 1 vote

Анджелина Джоли се оказа съвсем различна от медийния си образ!

Холивудската легенда Анджелина Джоли отново е на първите страници на таблоидите зад океана. Този път обаче не с постиженията си, нито с анорексията, а с нещо много по-отвратително и страшно.

Семейни приятели на нея и Брад Пит разкриха наистина грозната тайна на актрисата, станала причина за разрива й в отношенията със съпруга й. От това разкритие стана ясно и че Анджелина Джоли е съвсем различна от образа на светица, който светът си бе изградил за нея.

Анджелина Джоли

Advertisement:

Истината за нрава на Анджелина Джоли шокира световните медии и феновете

„Анджелина и Брад имат проблеми в брака си, но не отскоро. Разводът им дори се забави страшно много. Първите им големи пререкания датират още от 2014-та година. А причината за тях бяха трите награди Оскар, които Брад получи тогава“, разкриха източниците сензационно.

Advertisement:

Припомняме, че Оскарите на Брад Пит бяха напълно заслужени. Тогава той отдаде цялото си същество, за да продуцира и да работи по филма „12 години робство“. Същият, който плени сърцата на всички зрители по света.

Никой дори не си помисли да оспори наградата на Брад Пит и на лентата, освен… самата му „любяща“ съпруга Анджелина Джоли. Източниците разкриват, че през въпросната феноменална нощ, тя дори не се зарадвала на успеха на Брад Пит.

„Тогава избухна и първият им голям скандал. Анджелина поне можеше да се престори, но не. Не го направи, а вместо това беше кисела и нацупена през цялото време. Постоянно гледаше с какво и как да захапе и Брад, и филма. От километри си личеше, че завижда“, разказват шокиращо източниците.

Други пък смятат, че реакцията на Джоли не е била породена от равност и завист, а тя наистина не е харесвала самия филм като такъв. Каквито и да са основанията й, тази реакция категорично подкопала доверието на Брад Пит към нея, както и отношенията им занапред.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: kliuki.bg

Advertisement: