Бомба: Милионерът Стефан Шарлопов шокира с това разкритие! (още подробности)

Бомба: Милионерът Стефан Шарлопов шокира с това разкритие! (още подробности) 4.67 (93.33%) 3 votes

Advertisement:

Бизнесменът Стефан Шарлопов разкри неподозирана истина, която смая всички!

Милионерът Стефан Шарлопов е един от доказалите се бизнесмени и предприемачи, и уважаван човек в страната. Паралелно с империята си, той успя да създаде и най-вече да съхрани едно стабилно и голямо семейство, което не е за подценяване.

Advertisement:

Малко хора обаче знаят истини от личния живот на Стефан Шарлопов. Една от тях е силната му връзка с покойната ясновидка Вера Кочовска. Родената в Перник Кочовска се среща с Шарлопов за първи път през 90-те години, а той остава меко казано втрещен от думите й.

Advertisement:

Стефан Шарлопов

Стефан Шарлопов дълго време помагал финансово на Вера Кочовска, но щерка й преминала границите

„Дарбата на Вера Кочовска беше наистина огромна. Тази жена бе целуната от Бог и помагаше на хората винаги, с каквото може. Останах смаян от точността, с която позна в детайли миналото и настоящето ми, а ме виждаше за първи път. Говорехме за работата ми, за семейството ми – всичко, което каза, беше съвършената истина. А накрая ми предрече, че след години ще построя селище край морето“, все още удивен разказва Стефан Шарлопов.

Advertisement:

След тази среща той започва системно да изпраща пари на Вера Кочовска, за да подпомага нея и семейството й. Знае, че въпреки дарбата си, жената има финансови проблеми и счита за свой дълг да й помага. Сумите не са били големи, но затова пък редовни.

Дълго време Шарлопов дори не подозирал, че изпратените за семейството на Вера пари, попадали често пъти в ръцете на дъщеря й Деси. Която не ги давала на майка си, а ги профуквала за парцалки и други глезотии.

„Веднъж случайно срещнах Деси и тя ми изстреля: „Да вземеш да ми купиш един нов и модерен телефон“… Онемях, защото не очаквах подобно нещо. Всичко ми стана кристално ясно и оттогава спрях да изпращам пари в дома им“, споделя бизнесменът.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: kliuki.bg

Advertisement: