След 19 години любов: Ники Кънчев се жени, но заради Йорданка Христова!

След 19 години любов: Ники Кънчев се жени, но заради Йорданка Христова! 5 (100%) 2 votes

Advertisement:

Ники Кънчев най-после ще сложи халката, въпреки че от дълго време упорства да го стори!

Телевизионният водещ Ники Кънчев има намерение най-после да се ожени, твърди последната клюка. Журналистът вече избира пръстен за Даниела и в най-скоро време се очаква да й го поднесе, научи Kliuki.bg.

Радиоводещият от 19 години върти любов с майката на дъщеря си, но досега няма сключен брак с нея. Причината да склони най-сетне да се ожени е в Йорданка Христова.

Advertisement:

Великата ни певица е кръстница на Ники Кънчев. Тя от години му повтаряла, че е хубаво да се ожени, за да не живее в грях. След 15-годишно опяване водещият на „ВИП Брадър“ се съгласил.

Ники Кънчев ще се венчае за Даниела заради Йорданка Христова

Ники Кънчев ще се венчае за Даниела заради Йорданка Христова

Очаква се негов кръстник на сватбата да бъде Нико Тупарев. Той беше кръстник и на кръщенето на щерка му преди 8 години. Двамата са приятели от близо 20 години. Съвместната им работа ги направи още по-близки през годините.

Счита се, че Даниела много пъти е искала да се омъжи за Ники Кънчев, но той постоянно й отказвал. Телевизионерът не вярвал в брака и дори смятал, че той може да развали връзката.

Сега обаче журналистът от Червен бряг е вече на 56 г. и това го правело по-склонен на компромиси. Разбира се, без Йорданка Христова надали щеше да тръгне по този път.

Ники и Даниела се запознават през далечната вече 1997 г. Тогава той работи като водещ на предаване в „Дарик радио“, където е и до днес, а тя е рекламен агент там.

Въпреки че радиоводещият е с 14-години по-възрастен от пиарката, той успява да я спечели със самочувствие и интелект. Неща, които Дани много ценяла у мъжете.

Двамата се сдобиха с дете едва преди 8 години. Смята се, че причината цели 11 години да стоят без своя рожба е у Ники Кънчев, който дълго време се борел със страха си да стане родител.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: kliuki.bg

Advertisement:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *