Доналд Тръмп конкурира по лукс Путин (Снимки)

Доналд Тръмп конкурира по лукс Путин (Снимки) 5 (100%) 1 vote

Доналд Тръмп конкурира Владимир Путин, вижте самолета му

Доналд Тръмп е един от най-богатите хора в света. И това се вижда във всяка негова собственост, независимо дали е остров, имение, апартамент или самолет. Милиардерът не жали средствата си, когато трябва да покаже на света как трябва да живее човек от неговия ранг и на какви удобства трябва да се наслаждава. И дори може да конкурира руския президент Владимир Путин.

Преди време държавния глава на Русия отвори вратите на самолета, с който лети и не само сънародниците му ахнаха от лукса и удобствата във въздушния палат.

Доналд Тръмп конкурира по лукс Путин

Advertisement:

Доналд Тръмп конкурира по лукс Путин

Ако надникнете във вътрешността на луксозния самолет на един от най-богатите хора на света, Доналд Тръмп, ще видите абсолютния същия лукс и при него. С оглед на финансовото му състояние този комфорт въобще не трябва да ви учудва. Частният самолет на Тръмп изобилства с простор, лукс и висок стил — достойни за парите и самочувствието му.

В летателната машина има голяма спалня, в която сънят е по-сладък, отколкото в обикновена, хол с кожени дивани и фотьойли за светски разговори и срещи, мраморна тоалетна със златни детайли за неотложни естествени нужди, голям плазмен телевизор, чрез който може да се следи всяка световна новина и разбира се, на всеки един от тези елементи е изписано и логото с неговото име, което представлява световна марка.

Advertisement:

Любопитството на обществеността най-накрая е удовлетворено, след като шестдесет и осемгодишния магнат позволи на репортерите да надникнат вътре в луксозния му самолет, обявявайки новото партньорство между летище „Prestwick“ в Глазгоу и курорта му „Trump Turnberry“, което той по-рано закупи за все още неизвестна сума пари.

Предвид амбициите му да бъде президент на Америка, не е изненадващо, че Доналд Тръмп не пропуска да се конкурира със силните на деня. Обществена тайна е и неприязънта му към Барак Обама, от който загуби изборите преди няколко години и с когото и досега са в публичен конфликт и често си разменят нападки в медиите.

donald 155

donald

donald 2

donald 3

donald 4

donald 56

donald 7

donald 8

donald 9

donald 10

donald 11

donald 12

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: razkritia.com

Advertisement: