Брутално: Гаджето на Цвети Стоянова я заряза на празниците! (виж какво написа в профила си – шокира всички)

Брутално: Гаджето на Цвети Стоянова я заряза на празниците! (виж какво написа в профила си – шокира всички) 5 (100%) 1 vote

Advertisement:

Александър Любенов и Цвети Стоянова вече не са заедно и то официално!

Златното момиче Цвети Стоянова тъкмо се възстанови от една беда и налетя на друга. След като месеци наред лекарите в Пирогов се бореха за живота й, гимнастичката най-после оздравя и се изправи на крака.

Advertisement:

Тя обаче не можа да се порадва дълго на щастието, защото наскоро бе зарязана от любимия си човек – гаджето Александър Любенов. Новината е съвсем реална и в нея няма и грам измислица.

Advertisement:

Цвети Стоянова

Цвети Стоянова отново е сама

Пръв това потвърди футболистът, който собственоръчно написа в профила си във Фейсбук, че е свободен. След това Цветелина Стоянова потвърди раздялата като също смени статуса си на необвързана.

Advertisement:

Всички останаха шокирани от случилото се, тъй като именно Любенов беше този, който ревностно защитаваше Цвети Стоянова през месеците й в болницата. И се кълнеше, че тя означава всичко за него. Е, явно чувствата му не са от най-постоянните, шушукат из спортните среди на столицата.

„Това, което направи Сашо, е отвратително. Да изостави Цвети след всичко, което тя понесе и преживя. При това дори не изчака да минат празниците. Да, не е лесно да останеш до човек, който е стигнал дотам, че да посегне на живота си. Но ако истински си го обичал, това няма да промени чувствата ти“, коментират източниците.

Те обаче са убедени, че въпреки болката, това е добре за самата Стоянова. По-хубаво да разбере истината сега, а не, когато стане късно и започне дори да си прави планове за брак и деца.

Може би и точно затова златното момиче тръгна с такава охота за Дубай със своя колежка и приятелка. Смяната на обстановката и един коренно различен свят са тези, които най-бързо биха я върнали към жаждата за живот, надеждата и усмивката.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: kliuki.bg

Advertisement: