Брутално: Гаджето на Цвети Стоянова я заряза на празниците! (виж какво написа в профила си – шокира всички)

Брутално: Гаджето на Цвети Стоянова я заряза на празниците! (виж какво написа в профила си – шокира всички) 5 (100%) 1 vote

Advertisement:
Advertisement:

Александър Любенов и Цвети Стоянова вече не са заедно и то официално!

Златното момиче Цвети Стоянова тъкмо се възстанови от една беда и налетя на друга. След като месеци наред лекарите в Пирогов се бореха за живота й, гимнастичката най-после оздравя и се изправи на крака.

Тя обаче не можа да се порадва дълго на щастието, защото наскоро бе зарязана от любимия си човек – гаджето Александър Любенов. Новината е съвсем реална и в нея няма и грам измислица.

Advertisement:
Advertisement:

Цвети Стоянова

Цвети Стоянова отново е сама

Пръв това потвърди футболистът, който собственоръчно написа в профила си във Фейсбук, че е свободен. След това Цветелина Стоянова потвърди раздялата като също смени статуса си на необвързана.

Всички останаха шокирани от случилото се, тъй като именно Любенов беше този, който ревностно защитаваше Цвети Стоянова през месеците й в болницата. И се кълнеше, че тя означава всичко за него. Е, явно чувствата му не са от най-постоянните, шушукат из спортните среди на столицата.

„Това, което направи Сашо, е отвратително. Да изостави Цвети след всичко, което тя понесе и преживя. При това дори не изчака да минат празниците. Да, не е лесно да останеш до човек, който е стигнал дотам, че да посегне на живота си. Но ако истински си го обичал, това няма да промени чувствата ти“, коментират източниците.

Те обаче са убедени, че въпреки болката, това е добре за самата Стоянова. По-хубаво да разбере истината сега, а не, когато стане късно и започне дори да си прави планове за брак и деца.

Може би и точно затова златното момиче тръгна с такава охота за Дубай със своя колежка и приятелка. Смяната на обстановката и един коренно различен свят са тези, които най-бързо биха я върнали към жаждата за живот, надеждата и усмивката.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: kliuki.bg

Advertisement:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *