Бомба: Елен Колева и Марсел Коен влюбени до уши! (виж първите снимки на двойката + още подробности)

Бомба: Елен Колева и Марсел Коен влюбени до уши! (виж първите снимки на двойката + още подробности) 4.5 (90%) 2 votes

Advertisement:
Advertisement:

Елен Колева май най-после откри сродната си душа в лицето на чужденеца!

Актрисата Елен Колева изстрада много в любовта. Припомняме, че тя първо бе унизена и срината от дългогодишния си любим Сашо Майонезата. Който не само я остави без пукната пара и дом, а и я уволни лично от Народния театър.

След това пък скандалният писател Калин Терзийски й почерни дните с пиянството и многобройните си изневери. Някои от които, разиграли се пред очите на самата Елен Колева.

Advertisement:
Advertisement:

Елен Колева

Елен Колева си намери сродната душа в лицето на Марсел Коен

„Страдах много. Връзката ми и с Калин Терзийски, и с този преди него, беше една мъка. Безкрайно страдание и болка. Но вярвам, че всичко е било с причина и сега съм много по-мъдра и по-силна. Знам, че човекът за мен е тук, наблизо и съм готова да го срещна“, призна самата Елен Колева преди време.

И ето, че това се случи. Тя отново е влюбена и има стабилен мъж до себе си, видя първи Kliuki.bg. Това е французинът Марсел Коен, с когото красавицата със сини очи е заедно от близо месец. Коен е видимо луд по нея и не спира да я обгрижва. А нейната дума за него е закон, разкриват познати на Елен Колева.

Нещо повече – младият и красив Марсел Коен дори предложил на актрисата да заживеят заедно под един покрив. Нещо, над което тя все още умувала, но била на крачка да приеме.

Влюбената двойка си гука сладко в луксозен ресторант

Влюбената двойка си гука сладко в луксозен ресторант

Марсел наистина я гледа влюбено - нещо, което предишните й мъже не правеха

Марсел наистина я гледа влюбено – нещо, което предишните й мъже не правеха

„Марсел е коледният подарък на Елен. Толкова се измъчи, горката, но ето, че съдбата я възнагради. Марсел е коренна противоположност на Калин и на Сашо. Стабилен, отговорен, трезвеник, кавалер. Изобщо мъж, откъдето и да го погледнеш. Да го пази много Елен, че сигурно не една хубавица не би се замислила да й го отнеме“, коментират източниците.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: kliuki.bg

Advertisement:

Comments

  1. By Иванчо

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *