СКАНДАЛ! ВИЖТЕ ТАЙНАТА ЛЮБОВНИЦА НА ВЕСКО МАРИНОВ! ПАПАРАЦИ ГИ ЗАКОВАХА! СНИМКА!

СКАНДАЛ! ВИЖТЕ ТАЙНАТА ЛЮБОВНИЦА НА ВЕСКО МАРИНОВ! ПАПАРАЦИ ГИ ЗАКОВАХА! СНИМКА!

Advertisement:

Много по – интересна обаче е другата жена точно до Маринов. Блондинката, с която той е флиртувал по време на цялата среща във Варна, разкриват източниците ни.

Тя била около 40-годишна атрактивна дама гледаща го с пламък в очите. Двете жени от компанията са хапвали крехко пиле със зеленчуци и са пили минерална вода. За десерт накрая всички дружно изяли една тиква. 

Advertisement:

Естрадният трубадур е дошъл на срещата с дамата на сърцето му с джип Волво ХС 90 в керемиден цвят. Проверка показа, че това е личната му кола. 

Advertisement:

Три независими един от друг източници – близки до Веселин Маринов разкриха, че той от половин година си има сериозна приятелка, която я пази в тайна, но която…. и не е русата дама от Варна.  

За сега не е ясно дали двете жени знаят една за друга и в какъв триъгълник са оплетени. Има и хипотеза, че блондинката до Веско всъщност си прави ПР и тайно без негово знание е извикала папараци да ги снимат. 

Advertisement:

По отношение на скандалните фотоси, известният певец заяви: 

„Не искам да виждам тези снимки. Вижте, аз всеки ден пътувам и всеки ден различни хора ме снимат. На 21 декември бях във Варна и в ресторант обядвах с дългогодишна моя приятелка и сътрудничка. Русата жена за която казвате, че е до мен на снимките е моя почитателка и колежка музикантка. Личният ми живот си е само мой и не искам никой да се бърка в него. Клюките и интригите са ми много далечна и неприятна тема“, заяви Веско Маринов, цитиран от hotarena.

Източник: bradva.bg

Advertisement: