Бъчварова с много важна новина за всички българи!

Бъчварова с много важна новина за всички българи!

Advertisement:

Въпреки посочването на очертаните основни общи рискове, валидни за страната ни, на Консултативната група беше докладвано, че и към настоящия момент службите за сигурност не разполагат с конкретна информация за заплаха от терористична дейност на територията на страната.

Това каза на брифинг в МВР министърът на вътрешните работи в оставка Румяна Бъчварова след заседание на Консултативната група към Съвета по сигурността при Министерски съвет, съобщава „Фокус“.

Advertisement:

Вчера вечерта беше проведено поредното заседание на Консултативната група по противодействие на тероризма към Съвета по сигурността при Министерски съвет“, посочи тя и уточни, че в него са участвали представители на МВР, на специалните служби, МВнР, Министерство на отбраната, Министерство на земеделието и храните, Министерство на транспорта, информационните технологии и съобщенията и на Министерство на туризма. „Представен беше анализ, направен от контратерористичния център, за средата за сигурност и рисковете за страната през последните седмици“, обясни Румяна Бъчварова.

Advertisement:

Източник: bradva.bg

Advertisement: