ЧОВЕЧЕСТВОТО МЛЪКНА: ЛЕГЕНДАРЕН ЛЕКАР ОТГОВОРИ НА ВЕЧНИЯ ВЪПРОС! СЛЕД КАТО УМРЕМ В ОТВЪДНОТО ВСИЧКИ НИ ЧАКА

ЧОВЕЧЕСТВОТО МЛЪКНА: ЛЕГЕНДАРЕН ЛЕКАР ОТГОВОРИ НА ВЕЧНИЯ ВЪПРОС! СЛЕД КАТО УМРЕМ В ОТВЪДНОТО ВСИЧКИ НИ ЧАКА

Advertisement:

Вярвате ли, че отвъдното съществува? Лекар прави невероятни разкрития

„Имал съм много случаи, в които мои пациенти ми разказват, че са се видели от другата страна — в отвъдното. Чувал съм всякакви истории. Но докато самият аз не преживях това, не вярвах, че са истина“. Така започва историята на д-р Раджив Парти, анестезиолог, който допреди няколко месеца въобще не вярва в тези истории. Докато самият той не преживява нещо подобно сам.

Advertisement:

„На 51 години ми откриха рак. Бях толкова гневен на целия свят — бях се трудил толкова упорито, за да осигуря на семейството и на себе си всичко. Държах нищо да не им липсва. А в разцвета на силите си умирах. Обърнах се към най-добрите специалисти и уж рутинните операции едва не причиниха смъртта ми“, споделя още Раджив.

Advertisement:

Той разказва, че по време на една от тях всичко се обърква и той се оказва от другата страна — в отвъдното.

„И трябва да ви кажа, че е истина — адът съществува. Озовах се пред една огромна пропаст, която бе невероятно гореща. И си мислех, колко абсурдно е всичко, към което съм се стремял. Бях изправен пред мои пациенти, които пренебрегвах, които бяха просто цифри в моето съзнание. Трябваше да се видя с всички тях, които са от другата страна“, казва още той.

Advertisement:

В онзи момент той изпитвал огромно желание да се отдръпне от ръба на пропастта, но невидима сила го тласкала навътре. „Не можете да си представите писъците, горещината, всичко, което описват в Библията — истина е. Започнах да се моля, някак знаех, че не ми е мястото там“, допълва още той. Издърпал го баща му — човек, когото той смятал за твърде милостив и наивен, но който му дал най-важните и ценни съвети, когато го връщал назад, пише разкрития.ком.

„Вече не съм същият човек. Грижа се за семейството си, но не пренебрегвам и другите. Преживяването в отвъдното ме разтърси наистина неимоверно“, споделя Раджив. Лекарят е категоричен, че всички истории, които е чувал от пациенти в клинична смърт са истина. И след като самият той е преживял пътуването до отвъдното и обратно, иска да промени живота си към по-добро.

Източник: bradva.bg

Advertisement: