СОФИЯ СТАНА МОНАКО! Вижте само какви зверове яхат богаташките наследници на България! /Снимки/

СОФИЯ СТАНА МОНАКО! Вижте само какви зверове яхат богаташките наследници на България! /Снимки/

Advertisement:

Гери Никол юрка чисто нов мощен звяр, вижте какви коли карат другите заможни деца

Поп сензацията Гери Никол се сдоби с автомобил преди още да има право да шофира. Обзаведе се е с „Порше Кайен” ненавършила 18 години. Идолът на тийнейджърите признава, че винаги си е мечтала за голяма кола. За това се е спряла точно на този модел.

Advertisement:

Синът на Тодор Батков Тодор Батков-джуниър има синьо Мазерати. Моделът му е от преди 10 години. Но си го харесва. Взе си го на мястото на предишното си „Бентли”.

Advertisement:

Наследникът на Ахмед Доган Демир кара чисто нов Мерцедес МL. Джипът му е супермощен звяр с двигател, който е фабрична модификация на AMG.

Ники Михайлов като един от най-желаните ергени има „Порше Панамера”. Което кара когато си идва в България. Въпреки, че отдавна не е в детска възраст синът на Боби Михайлов е любител на скъпарските марки возила. В гаража му има още едно Панамера, но синьо. Както и два джипа на Мерцедес GL.

Advertisement:

Фики пробва нов джип!

Фики се фука с чисто ново „Ауди”. С което смени предишната си кола „Шевролет Камаро”. Такова немско возило разтрива и баща му Тони. Младият ромски славей зарадва майка си за рождения ден с БМВ Х6. Но уточни, че и той ще го юрка, предават от  hotarena.net.

Наследникът на Виктор Касъмов се обзаведе с последен модел лимузина. Денис се изфука в социалната мрежа с Мерцедеса си. Като дори показа регистрационния му номер.

Внукът на Цар Киро Ангел Рашков също обича скъпите возила. Последната му луксозна лимузина е „Ауди” А8 S класа.

Щерката на Ваня Червенкова Никол се радва на „Мини Купър”. С който ходи на лекции в НБУ.

Източник: bradva.bg

Advertisement: