Цвети Стоянова разкри истината за отношенията си с футболиста Александър Найденов. Вижте къде и с кого беше на Нова година (Снимка)

Цвети Стоянова разкри истината за отношенията си с футболиста Александър Найденов. Вижте къде и с кого беше на Нова година (Снимка)

Advertisement:

Докато се носят слуховете, че  Цвети Стоянова  се готви да емигрира в Германия, тя отново привлече медийното внимание. Със сигурност прекомерното внимание върху здравето й и любовния статус вече й идват в повече и май наистина единственото спасение е бягство.

А междувременно гимнастичката разкри истината за отношенията си с футболиста Александър Найденов .

Advertisement:

Преди дни се появи информация, че двойката се е разделила след всички трудности, през които премина. Повод за тези твърдения стана факта, че спортистите промениха статуса си във фейсбук на „необвързан“. Явно, обаче, този ход е бил за заблуда на противника. А доказателството за тази теза дойде в новогодишната нощ.

Advertisement:

Цвети Стоянова се възстановява с все по-бързи темпове и е получила разрешение от лекарите да посрещне подобаващо новата година. И тя го стори… с компанията на Любенов! Красавицата публикува фото, на което определено двамата не изглеждат разделени. Освен това, коментарите им са красноречиви, че любовта им е по-силна от всякога.

Футболистът публично се обясни в любов на своята Цвети Стоянова и с това опроверга всички слухове, че я е зарязал заради друга жена. Слуховете му приписаха авантюра с красива волейболистка, която е била в разгара си именно по време на болничния престой на гимнастичката. Видимо двамата са успели да превъзмогнат всичко изписано по техен адрес, пише sportal.bg.

Advertisement:

Цвети Стоянова смени цвета, но не и мъжа

Все пак, любовта и този път възтържествува. А освен със старата си любов, Златното момиче посрещна 2017-та и с нов цвят на косата. Подобна промяна по неписани закони се смята за знак за рокада и в личния живот. Но явно не винаги е така. За Цвети Стоянова русото в косите е просто поредна точка от стартирането на новия й живот след трагичния инцидент, който беляза стария.

Източник: zajenata.bg

Advertisement: