Топ сензация: Преслава заживя в дома на Слави Трифонов! (още пикантни подробности)

Топ сензация: Преслава заживя в дома на Слави Трифонов! (още пикантни подробности) 5 (100%) 1 vote

Advertisement:

Преслава и Слави Трифонов вече живеят заедно като истинска двойка!

Най-желаният ерген у нас Слави Трифонов вече си има половинка. Да, това е поп фолк дивата Преслава, с която бяха разконспирирани по-бързо от очакваното.

Advertisement:

Връзката на Дългия и Преси стана обществено достояние броени дни след концерта на Орлов мост, когато те бяха засечени заедно на няколко пъти. А наскоро очевидец разказа потресен и дори отвратен как ги е видял да правят джиджи-биджи в тоалетната на турски ресторант.

Advertisement:

Слави Трифонов

Това е то – Преслава и Слави Трифонов вече живеят заедно. Ще се престраши ли Дългия да й предложи брак?!

Последният се намира непосредствено под шикозния апартамент на Слави Трифонов на бул. „България“ в столицата. Явно тази новина е накарала шоуменът и певицата да се замислят и да започнат да се крият в дома на Дългия, за да не бъдат засечени.

Advertisement:

И така – от ден на ден, певицата буквално се нанесла в жилището на любимия си. Близки до обкръжението на Преслава обясняват как тя вече всяка вечер спи у Слави като преди това двамата задължително вечерят в ресторанта под тях.

Слави Трифонов и Преслава са безспорно най-коментираната светска двойка, тъй като и двамата се радват на завиден брой фенове. Ако работата стане дебела и Дългия най-после реши да се ожени за Петя от Добрич, то само можем да гадаем какъв интерес ще има към сватбата от страна на медиите.

Но, както се казва – ще поживеем, ще видим. Аферата на Слави и Преслава все пак е още в началото и не се знае дали двамата ще успеят да нагодят характерите си. Още повече като се има предвид тежичкия нрав на господин Трифонов.

А и какво ще правим с Фики Стораро, с когото така услужливо таблоидите продължават да свързват добричлийката.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: razkritia.com

Advertisement: