Катя от Ритон разкри диетата си, с която свали почти 7 кг. за месец

Катя от Ритон разкри диетата си, с която свали почти 7 кг. за месец

Advertisement:
Advertisement:

Катя от Ритон със сигурност е една от най-харесваните български певици, без значение от възрастта. Не може да й се отрече, че впечатлява с визия и чар.
 
Известно е обаче, че като повечето жени, така и Катя Михайлова е склонна към напълняване, поради което непрекъснато й се налага да прибягва до диетите.
От няколко години обаче тя се е спряла на точно определена диета, с която сваля успешно до 7 килограма за 4 седмици. 
 
Диетата на Катя от Ритон се състои в пълното отстраняване на всичко бяло от менюто – бяла захар, бяло брашно и бяла сол. В доста редки случаи й е позволено да употребява кафява захар и розовата хималайска сол, които не причиняват такива вреди на организма.
 
Освен тези забрани, прекрасната съпруга на Здравко Желязков, спира да се храни с тлъсто месо по време на диетата. А това, което приема всеки ден, са много сурови зеленчуци или зеленчуци на пара, пилешко месо, кисело мляко с нисък процент масленост и риба – много риба.
 
„Понякога изкарвам четири или пет дни като не ям нищо друго, освен салати, но без дресинги в тях и риба. Рибата може да е каквато си поискам и направена по различни начини. Поради това не ми омръзва и нямам усещането, че се храня с едно и също. Зеленчуците по същия начин са доста разнообразни и ги овкусявам само с лимонов сок и зехтин“, споделяла винаги Катя с приятелки.
 
Любимата й салата, която служи и за чудесно пречистване на организма, била тази от трите вида ряпа – бяла, черна и червена ряпа. Настъргват се и се овкусяват със зехтин и лимон, или ябълков оцет. С тази салата организмът получава всичките си необходими вещества като отделно спомага за изхвърлянето на токсините и шлаките, напрупани в него. Източник: razkritia

Източник: mall359.com

Advertisement:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *