Райна от „София ден и нощ“ – коя е всъщност богаташката наследница? (Любопитни факти)

Райна от „София ден и нощ“ всъщност е… Симона!

Advertisement:

Красивата Райна от „София ден и нощ“ за отрицателно време се превърна в сензация. Причина за това се оказа не само нейната красота и мистериозен образ, но и опасната авантюра, в която се забърка с обвързания Асен. Той определено си навлече доста негативизъм от феновете на сериала. Мнозина пък смятат, че е по-добре да зареже Симона и да продължи с богаташката щерка.

А коя всъщност е миловидната Райна, която в последствие се оказа доста палава? Нейното истинско име е Симона. Каква ирония на съдбата, нали?! Основната й прилика с екранната й героиня е, че и тя е студентка, но не в Холандия, а в Софийския университет. Красавицата със сигурност не живее в подобно просторно имение, но вероятно мнозина биха завидели на живота й, който си е истинско забавление.

Advertisement:

Райна е на 19 години и преди броени месеци завършва училище. Любимото й занимание е да купонясва с приятелите си, които я обожават. Не кисне по цял ден в басейна с псевдо-дружка като Доротея, но често може да бъде забелязана по столичните дискотеки. Вероятно защото е от скоро в сериала или пък защото не обича личният й живот да бъде на показ, тя е доста потайна в социалните мрежи, за разлика от другите непрофесионални актьори.

Advertisement:

За радост на феновете, чаровната Симона не показва да има обект на чувства. А с участието й в „София ден и нощ“, желаещите близост с нея определено са се умножили многократно. Красавицата плени сърцата на всички фенове на сериала и те буквално луднаха по нея.

rayna-asen1 rayna-asen

Advertisement:

Дали Райна се цели към професионална кариера или участва просто за забавление и малко слава няма значение, защото определено й се получава добре. А тепърва образът й ще се развива и можем да очакваме още много изненади! Предстои да видим в новите епизоди.

Райна е огън момиче

Източник: kliuki.ws

Advertisement: