Цветан Василев задейства план за унищожаването на Борисов! Заговорът на Костов се финансира със заграбеното от "Петрол" и "Дунарит"!

Цветан Василев задейства план за унищожаването на Борисов! Заговорът на Костов се финансира със заграбеното от "Петрол" и "Дунарит"!

Advertisement:

„Приятна игра на „Агнешките главички“. Това призова Бойко Борисов, след като подаде оставката на правителството. И играта на „Агнешките главички“ започна. След като бяха поименно разобличени от Антон Тодоров и БЛИЦ, „Агнешките главички“ първо минаха в обяснителен режим в медиите на Прокопиев и уж големите телевизии, а вчера ни пробутаха поредното измислено интервю на банкера – беглец Цветан Василев.

Играта на „Агнешките главички“ се превърна в битка за разчистване на политическа територия. Още преди два месеца Цветан Василев анонсира намеренията си, че иска „нова власт“. Именно от нова власт се нуждаят той и Гриша Ганчев, за да получат индулгенция от правосъдието.

Advertisement:

Обвиненият за източването на КТБ Цветан Василев самодоволно се подсмихваше пред овчедушните въпроси на Сашо Диков в опит да дискредитира министър-председателя в оставка. 

Advertisement:

Жадуваната от Цветан Василев власт минава през политическия труп на Борисов. И именно в лидера на ГЕРБ са насочени най-отровните стрели. Именно Борисов е най-големият враг на политическия баща на „Агнешките главички“ Иван Костов, защото преди 10 години изхвърли клиентелистката му партия от дясното пространство.

Сега злият гений от „Драгалевци“ внимателно е задействал сценария срещу Борисов, която е подготвил в Лабораторията си за доноси и интриги.
 

Костов продължава да всява интриги, за да се докопа до властта

Advertisement:

Атаката срещу Борисов бе анонсирана от „сина“ на Костов – Иво Прокопиев в Би Ти Ви. Фантасмагоричните приказки на момчето от Разград набързо бяха тиражирани от електронните страници на изданията му и тези на Стоянка Георгиева и Огнян Стефанов.

Същото се случва и с фантасмагоричното интервю на Цветан Василев, в което обяснява как лошите са разграбили „Дунарит“ и „Авионамс“.

Банкерът, обаче мълчи като щука как многомилионната фирма „Петрол“ се озова в ръцете на ортака му Гриша Ганчев.

Търсеният от българската правораздавателна система бивш мажоритарен собственик на фалиралата КТБ мълчи и за десетките свързани като плетеница фирми, с които неговите счетоводителки и шофьори са теглили кредити за десетки милиони левове. И къде са тези пари сега!

И докато Василев необезпокоявано развиваше мечтите си за нова власт и нова прокуратура, която да не го закача, то Сашо Диков кимаше одобрително без да го засече с нито един неудобен въпрос.

Точно обратното бе поведението на Диков, когато нахлу по време на пресконференцията на Борисов и започна да го хапе в обичайния си стил. 
 

Сашо Диков трябва да докаже, че не е говорител на задкулисния кръг „Агнешки главички“

От една страна Стажанта е впил ченето си в Борисов и Цацаров, но пропуска разкритието на БЛИЦ за горещите връзки на председателя на ВКС Лозан Панов с един от адвокатите на любимия му банкер Цветан Василев – Бранимир Барнков.

Стажанта, който обича да парадира, че е на пулса на събитията не приклещва и шефа на СГС Калоян Топалов, за да го попита защо е превърнал една от най-важните институции в шуробадженашко котило на семейството му.

Вместо това Диков се е намърдал в медийната постеля на семейство Прокопиеви и е възприел тактиката им. Единственият начин на Диков да докаже, че не е говорител на позорния кръг „Агнешки главички“ е да разрови безобразията, които вършат в две от най-важните съдилища на България. 

Остава да се надяваме, че банкерът – беглец ще бъде изправен на подсъдимата скамейка, вместо арогантно да ни се надсмива от разкошния си хотел в Белград!

Ивайло КРАЧУНОВ

Източник: blitz.bg

Advertisement: