Икономът на Даяна шокира света: Тя знаеше, че ще умре на 31 август!Истинската й любов не беше Доди, а …

Икономът на Даяна шокира света: Тя знаеше, че ще умре на 31 август!Истинската й любов не беше Доди, а ...

Advertisement:

Икономът на Даяна разкри, че принцесата отлично е знаела, че ще умре на 31 август и е била особено мрачна

Икономът на принцеса Даяна  разкри неизвестни досега факти от смъртта на принцесата. Той твърди, че на 31 август 1997 година, когато катастрофира, Ди е била необичайно мрачна и е знаела, че й предстои нещо лошо.

Advertisement:

 

Advertisement:

Икономът на Даяна и дългогодишен неин приятел Пол Барел разкрива подробности от последния си разговор с уелската принцеса.

Той казва, че лейди Ди е изглеждала много притеснена и загрижена преди заминаването си за Париж, както и че е била заобиколена от самота и отчаяние. Тя попитала Барел, дали ще бъде там, когато се върне, а него съвсем го притеснил тихият тон в гласа на Диана, който вещаел проблеми в семейството.

Advertisement:

„Можех да я спася“, смята той, като казва, че сериозно се е замислял, дали да не я посъветва да остане. „Тя беше необичайно мрачна, когато тръгна за Париж. Сякаш очакваше там да се случи нещо лошо“, споделя още той.

Икономът й е категоричен, че истинската любов на Даяна е индийският хирург Хаснат Кхан , а не Доди ал Файед. А също и че принцесата сериозно е обмисляла да сложи край на отношенията си с милиардера, още когато е тръгнала за Франция.

Икономът разказва, че са се чули няколко дни след събитието, а Кхан е бил отчаян. Когато научил, че принцесата е катастрофирала и в какво състояние се намира, поискал веднага да замине за Париж, за да я оперира.“ Крещеше по телефона „Можех да я спася“, разказва още икономът. Според него обаче от кралския двор са отказали каквото и да е съдействие за неговото пътуване, за да я оперира. Изглеждало неуместно любовникът на принцесата, да получи подкрепа от кралската фамилия, дори и за да я оперира.

Икономът на Даяна разкрива истории за миналото й

Икономът на Даяна разкрива нови истории за миналото й

След трагедията, имаше безброй спекулации относно смъртта й. Десетки от тях гласят, че Даяна е била убита от тайните служби по нареждане на принц Филип . Слуховете носят, че е била бременна от Доди ал Файед и затова е била причинена смъртта й. Истината около катастрофата е загадка и до днес, а това си остава една от най-големите трагедии. В деня на смъртта си, Даяна бе едва на 36 години.

Източник: zajenata.bg

Advertisement: