ВЕЛИК БЪЛГАРСКИ ГЕРОЙ! ТРИУМФ ЗА КУБРАТ ПУЛЕВ!

ВЕЛИК БЪЛГАРСКИ ГЕРОЙ! ТРИУМФ ЗА КУБРАТ ПУЛЕВ!

Advertisement:

Кобрата Пулев спечели интерконтиненталната титла на Световната боксова асоциация, а и  възможността да бъде официален претендент за пояса на друга организация – Международната боксова федерация.

Зала „Арена Армеец“ бе препълнена с фенове. Под съпровод от гайди и мощни възгласи Кубрат Пулев излезе по паметен начин за важния бой с Питър в София.

„Притури се планината“ в залата, а Кобрата се изправи на ринга срещу Кошмара.

Advertisement:

Първият рунд бе по-добър за Пулев, който успя да намери Питър с няколко мощни крошета. Втората част на срещата бе белязана от бързи удари на Кошмара. След това обаче Кубрат вкара дясно лице в главата на Самюел. Кръв по лицето на Питър. Млако преди гонга последва сериозна размяна на удари. Така третата част започна със сериозни рани по лицето на Самюел, пише Пик.

Преди четвъртия рунд Питър се отказа заради сериозните рани и аркади. Победа за Кобрата! Технически нокаут. Сериозни проблеми за Самюел, а Кобрата е на крачка от световната титла!!! Един от най-бързите нокаути в кариерата на Пулев. Веднага след победата половинката на Пулев, Андреа поздрави шампиона.

Advertisement:

Източник: bradva.bg