ПАК РАЗБЪРКА ВСИЧКО! ВОЛЕН СИДЕРОВ РАЗЦЕПИ ПОЛИТИКАТА С ТОВА РАЗКРИТИЕ ЗА НОВИЯ МАНДАТ!

ПАК РАЗБЪРКА ВСИЧКО! ВОЛЕН СИДЕРОВ РАЗЦЕПИ ПОЛИТИКАТА С ТОВА РАЗКРИТИЕ ЗА НОВИЯ МАНДАТ!

Advertisement:

Лидерът на „Атака“ Волен Сидеров хвърли бомбата в ефира на БиТи Ви за създаването на служебно правителство и мандата, който в момента предстои да се връчи от Плевнелиев на БСП , след като ГЕРБ го върнаха.

„Имаше възможност ГЕРБ начело със своя министър – председател да направят кабинет. Това можеше да стане при положение, че вземат мандат, за което ние ги призовахме по време на Консултативния съвет при президента. И защото имаше тази възможност да вземат мандата, те, самите от ГЕРБ, сондираха дали от Патриотичния фронт бихме подкрепили подобен кабинет.“, разказа още Сидеров.

Advertisement:

Той допълни,че Патриотите са били склонни на подобен компромис, но все пак поискали да се направи нещо за доходите на хората. Ако не пенсии от 300 лева, поне някаква стъпка в това отношение.

Advertisement:

„Но ГЕРБ се отказаха от този мандат. На първо място заради вътрешни фактори и техни вътрешни страхове. Те се замислиха дали пък ние няма да можем да направим нещата, които те не са успели. И хората да видят кой работи за тях.Ще ви кажа и защо не се даде мандатът точно на Патриотичния фронт- заради рефлексите, които той ще предизвика сред бюрократите в Брюксел“, обясни още Сидеров.

Той категорично отказа да коментира дали ще има кабинет с мандата на Реформаторите. „Това няма да стане. Отиваме към предсрочни избори“, отсече Сидеров. 

Източник: bradva.bg

Advertisement: