Не може да бъде! Стоянка Мутафова хвърли в ужас всички с решението си

Не може да бъде! Стоянка Мутафова хвърли в ужас всички с решението си 5 (100%) 1 vote

Advertisement:
Advertisement:

Стоянка Мутафова изуми всички с дух и работохолизъзм

Стоянка Мутафова показа, че щом човек го иска, значи може. Кралицата на комедията бе приета по спешност преди няколко дни в болница „Токуда”. Там голямата актриса попадна, след като получила сърдечно неразположение.

Същата вечер трябвало да пътува за Пловдив, където заедно с Ирен Кривошиева да играят в комедията „Госпожа Стихийно бедствие”.

Advertisement:
Advertisement:

Но след като й прилошало, веднага колежката й и една съседка я завели по спешност в болничното заведение.

След лекарски консулт и поставяне на стенд се установило, че Стоянка Мутафова е преживяла малък инфаркт. Но въпреки преживяното и солидната й възраст, тя е на 94 години, звездата на Сатиричния театър е в страхотно състояние на духа. Хиляди са се обадили на спешните телефони, за да се интересуват как е любимката на няколко поколения българи.

По същото време нейната дъщеря отсъствала от дома им. Но според думите й майка й се преуморила, защото имаше две турнета зад граница. Тя пътува до Канада и САЩ, а преди това до Германия, където изнесе представления в няколко градове на тези страни.

И сега я „застигнала” нова радост. Директорът на Сатиричният театър се обадил, за да й предложи нова роля.
„Майка веднага ми звънна и бе доста превъзбудена. Тя ми каза, че директорът проф. Здравко Митов на Сатирата й е прeдложил нова рола. Сам очаква, за я изпишат от болницата, за да се срещнат и разгоряват.

Това не само й е повдигнало духа, но и я кара по-бързо да излезе от болницата”, съобщи дъщеря й Мария Грубешлиева-Муки. Стоянка Мутафова е жадна за сцената. Лекарите са категорични обаче, че тя ще им бъде още известно време пациентка.

Стоянка Мутафова срази всички с това решение

Стоянка Мутафова срази всички с това решение

В момента актрисата е на системи, защото лекува грипна настинка и има хрипове. Но със сърцето й всичко е наред и тя очаква всеки момент да се прибере в дома си, съобщават от здравното заведение.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: kliuki.bg

Advertisement:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *