Мерцедесът на нафукания сирийски студент, който "стои където си иска", осъмна залят с блажна боя в Пловдив (СНИМКИ)

Мерцедесът на нафукания сирийски студент, който "стои където си иска", осъмна залят с блажна боя в Пловдив (СНИМКИ)

Advertisement:

Мерцедесът на сирийския студент Хаян Туаир е бил залят с бяла блажна боя, съобщава TrafficNews.bg. Преди два месеца сайтът публикува снимки на пловдивчанин, който бе заснел лимузината спряла в района на кръстовище и облепена с глоби.

Веднага слез публикацията, студентът качи в профила си във Фейсбук въпросната статията, а  отгоре написа „Ха ха и ще стои където искам!“. Втората публикация за наглото поведение на водача  предизвика пореден пост, в който той ни обвини, че „всяваме расизъм и етническо напрежение“. 

Advertisement:

След като като е намерил мерцедеса си, залят с боя, Туаир отново е насочил вниманието си към TrafficNews.bg, като е качил снимки на автомобила си със следния текст „Ето резултатът от Вашите публикации. Очаквайте съдебен спор по реда на закона на Република България“. 

Advertisement:

Защо и как студентът по медицина е решил, че сайтът е причина за автомобилните му неволи не става ясно. Подобно обвинение би трябвало да е резултат от някаква причинно-следствена връзка, която Туаир не само е установил, но и доказал. Което означава, че той знае кой е авторът на вандалския акт и същият този автор му е признал, че е залял скъпоценния му мерцедес, провокиран от статията за неправилното му паркиране. 

Advertisement:

Ако студентът е успял да разкрие престъплението, би трябвало да съобщи за това в съответното районно управление. На този етап  по това разследване няма заподозрян. А полицията продължава  работи по всички възможни версии, като не са изключени нито личностни спорове, нито неуредени задължения.

Това означава, че младият господин изказва мнение, което спокойно може да попадне в категорията „клевета“ . Така че вариантът „съдебен спор“ изобщо не е изключен. Друг е въпросът как ще бъдат разпределени ролите, обобщава TrafficNews.bg.

Източник: blitz.bg

Advertisement: