Ирина Тенчева изнагля, скочи срещу зрителите на ВИП Брадър (Вижте как злобее)

Ирина Тенчева не можа да сдържи злобата си срещу зрителите на ВИП Брадър

Advertisement:
Advertisement:

Ирина Тенчева е бясна на феновете, че не се вързаха на лицемерното й поведение

Ирина Тенчева изнагля до безобразие в студиото на „На кафе“. Набедената за „най-добра майка“ блондинка безуспешно се опита да прикрие злобата си към зрителите на ВИП Брадър. Които не само, че не крият ненавистта си към нея, ами направиха победител най-голямата й врагиня в шоуто – Миглена Ангелова.

Ирина Тенчева иззлобя срещу феновете

Ирина Тенчева иззлобя срещу феновете

Advertisement:
Advertisement:

В опит да се направи, че случилото се в риалити формата не я интересува, Тенчева заяви в прав текст, че не е участвала в шоуто заради зрителите и феновете. И съответно тяхното мнение няма особено значение за нея.

„Аз влязох, за да си направя експеримент със себе си. Не съм влязла заради хората“, опита се да се измъкне Тенчева. И допълни, че всъщност във ВИП Брадър през цялото време е играела роля и не е била себе си. Затова не й пречи, че зрителите не я харесват, тъй като не им била показала себе си. Тъй като не е счела за нужно хората да я опознават.

Поведението й обаче прилича повече на защитна реакция, коментират феновете. Просто Ирина винаги е смятала, че всички трябва да я харесват и е невъзможно някой да не се впечатли от поведението й. Което обаче зрителите окачествиха като лицемерно и превзето. Затова и тя сега твърди, че всъщност не я вълнува какво мислят те.

Коментари чрез Facebook

коментара

Източник: kliuki.net

Advertisement:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *