ПЪРВО В BRADVA.BG! АГЕНТ ОТ БРИТАНСКИТЕ СЛУЖБИ ПРОПЯ: ЕТО ЗАЩО УБИХМЕ ДАЯНА!

ПЪРВО В BRADVA.BG! АГЕНТ ОТ БРИТАНСКИТЕ СЛУЖБИ ПРОПЯ: ЕТО ЗАЩО УБИХМЕ ДАЯНА!

Advertisement:

Това е наистина шокиращо! Високопоставен агент на една от най-влиятелните секретни служби в света, британското МИ5 вцепени всички с разкритието, което първо BRADVA.BG представя на своите читатели!

Ани Мекън твърди, че според нея британските служби са убили Даяна, и тя знае истинската причина, за която никой не говори.

Advertisement:

От години, една от най-известните конспиративни теории гласи, че обожаваната от цял свят принцеса е ликвидирана от службите, които са инсценирали катастрофата в Париж. Като причината за нейното убийство е посочено, че тя е била бременна от мъжа, който загина до нея – милиардерският наследник Доди ал Файед.

Advertisement:

Според мнозина това е било абсолютно недопустимо за кралското семейство, защото Доди е бил мюсюлманин, а неговият баща Мохамед е известен критик на британското правителство и кралско семейство.

Advertisement:

Агент Мекън не отрича тази теория, но според нея, това не е главната причина! Тя твърди, че като известен активист за мир, принцеса на Уелс е засегнала сериозно британските интереси в Близкия изток. Нейната хуманитарна и миротворческа дейност е била сериозна пречка за задкулисната политика на Великобритания в изключително размирния през 80-те и 90-те години регион, което в крайна сметка я е обрекло на гибел.

В СЕНЗАЦИОННОТО ВИДЕО АГЕНТ МЕКЪН РАЗКРИВА ЗЛОВЕЩИТЕ ПРАКТИКИ НА БРИТАНСКИТЕ СЛУЖБИ МИ5 И МИ6. АКО ПРЕВЪРТИТЕ НА 2.40М ОТ ВИДЕОТО ЩЕ ЧУЕТЕ РАЗКРИТИЕТО И ЗА ДАЯНА:​

/BRADVA.BG

Източник: bradva.bg

Advertisement: