ТОВА НИКОЙ НЕ ГО ЗНАЕ! БИВШИ МИНИСТРИ РАЗКРИХА НЕПОДОЗИРАНАТА ИСТИНА ЗА БОЙКО БОРИСОВ! ПРЕМИЕРЪТ В ОСТАВКА Е

ТОВА НИКОЙ НЕ ГО ЗНАЕ! БИВШИ МИНИСТРИ РАЗКРИХА НЕПОДОЗИРАНАТА ИСТИНА ЗА БОЙКО БОРИСОВ! ПРЕМИЕРЪТ В ОСТАВКА Е

Advertisement:

„Бойко Борисов е прав в избора си да подаде оставка след загубените избори“. Това заяви в ефира на bTV бившият образователен министър Сергей Игнатов. „Бойко Борисов е кадърен политик, приемам решението му.

Хората искат резултати веднага, борбата срещу корупцията не е напреднала в България и това е само част от нещата, срещу които хората скачат“, добави другият министър на образованието и науката в кабинета на Борисов Тодор Танев.

Advertisement:

„Най-добрият началник, който може да има човек, е Бойко Борисов. За три години и половина разбрах това и не ми се е бъркал в работата. Той дава възможност наистина да бъдеш министър, ако сгафиш, си понясяш отговорността“, добави още Игнатов.

Advertisement:

„Премиерът трябваше да се съобразява с малки партньори, които играха ва банк. За съжаление това направиха някои от реформаторите и някои от други партии“, каза пък Танев. „Сега всички подушиха, че ще има избори и започнаха за говорят небивалици. Бюджетът тази година, особено за образованието, е много добър“, доволен е  Сергей Игнатов. „Борисов остава ключов играч в българската политика. Сега хората гласуваха за един внезапно възникнал герой – Румен Радев и той си заслужи победата. Той ще донесе плюсове на БСП, но не изключвайте премиера, той остава на върха“, обясни още Игнатов.

„На господин Борисов искам да кажа да се бори за конституционни промени и да се запази парламентаризмът в България, защото той е ключов за демокрацията в България“, посъветва Тодор Танев министър-председателят.

Източник: bradva.bg

Advertisement: