ВСИЧКИ ДА МЛЪКНАТ! КОБРАТА ЗАТВОРИ УСТАТА НА КРИТИЦИТЕ С МОЩНО КРОШЕ ПО ФЕЙСА! РАЗТРЕПЕРИХА СЕ! /ВИДЕО/

ВСИЧКИ ДА МЛЪКНАТ! КОБРАТА ЗАТВОРИ УСТАТА НА КРИТИЦИТЕ С МОЩНО КРОШЕ ПО ФЕЙСА! РАЗТРЕПЕРИХА СЕ! /ВИДЕО/

Advertisement:

сн. Официален Фейсбук профил

Кубрат Пулев отговори на критиките в световните медии, че не може да се мери с останалите големи имена в тежка категория в момента, като Антъни Джошуа, Владимир Кличко и Донтей Уайлдър. 

Advertisement:

Ето и какво мисли Кубрат за непрестанните сравнения с останалите големи имена в тежка категория в момента като Антъни Джошуа, Дионте Уайлдър и Владимир Кличко?

Advertisement:

„Няма непобедими! Аз винаги вярвам в себе си. Знам какво мога и знам, че другите не са с нищо повече от мен. Ще продължавам да се боря, да следвам целите си, да работя упорито и да вървя напред. Първото, което направих след мача с Питър бе да изгледам запис от срещата и да си анализирам грешките, защото не мога да си губя времето с глупости. Искам непрекъснато да се развивам”, споделя новият интерконтинентален шампион на WBA

„Обичам предизвикателствата. Винаги е било така. И ще продължавам да ги обичам докато дишам. Те ме карат да се чувствам жив, да се чувствам щастлив.”

Advertisement:

Признанието идва от Кубрат Пулев, който в събота вечер се прибра у дома с още един пояс – този на интерконтинентален шампион на Световната боксова асоциация.

Победата над Самюел Питър е №24 за българина на професионалния ринг от дебюта му на 19 септември 2009 г. Кубрат вече гледа напред. Догодина го очаква още по-голямо предизвикателство – да достигне до нов мач за световната титла. Успехът му над бившия шампион на планетата в „Арена Армеец” го превърна в официален претендент за върха в тежка категория.

Пулев има отговор и на въпроса защо отказа среща с Антъни Джошуа (носител на пояса на IBF) по-рано тази есен: „Не е сериозно да имам месец за подготовка и да се очаква от мен да кажа „да”. Говорим за двубой за световна титла! Световната титла не може да се сравни с нищо друго. Тя е най-високото стъпало, към което всеки спортист се стреми. Натрупах доста опит и не бих направил компромис. Световен шампион се става с дългосрочна, целенасочена и пълноценна подготовка. Ще участвам в подобна битка тогава, когато е направено всичко необходимо, за да мога аз да се чувствам напълно и абсолютно подготвен и сигурен в себе си”, сподели Кобрат в официалния си профил във Facebook.

Източник: bradva.bg

Advertisement: