НАЙ-МОГЪЩАТА ДАМА хвърли СТРАШНА БОМБА: Путин и Обама са САМО ПИОНКИ! Ето кои са ИСТИНСКИТЕ ГОСПОДАРИ!

НАЙ-МОГЪЩАТА ДАМА хвърли СТРАШНА БОМБА: Путин и Обама са САМО ПИОНКИ! Ето кои са ИСТИНСКИТЕ ГОСПОДАРИ!

Advertisement:

Това са наистина взривяващи разкрития, лично от една от най-влиятелните дами в света. BRADVA.BG първа представя на своите читатели скандалните сведения, които буквално преобръщат нашия свят.

Карън Хюдс е дългогодишен член на управителния съвет на Световната Банка.

Advertisement:

Тя е светило в областта си, и се смята за една от най-влиятелните хора na планетата. Само една нейна дума или намек може да събори правителства и да променя конюнктурата на финансовите пазари. Подобни разкрития от човек с такъв ранг са безпрецедентни в историята на света.

Advertisement:

Студената и резервирана Хюдс на прави взривяващо разкритие в ефира на телевизия RT.  Световната финансистка каза в прав текст:

Парите в света, както и световните религии не се контролират от човеци!

Advertisement:

Още от най-дълбока древност до днес, те са в желязната хватка на това, което Хюдс описва като „втора раса“, която не е със земен произход!

Това са същества, които имат човешки облик, но са представители на високоразвита извънземна цивилизация. Още от дълбока древност през вековете те имат пълен контрол върху най-важните аспекти в живота на хората:

Икономиката – или казано с прости думи ежедневната прехрана, нужна на всеки човек

Човешкото съзнание – още от дълбока древност то е изцяло моделирано от религиозни догми и правила – правила, които са наложени от „втората раса“ с цел абсолютен контрол върху населението.

Въпросните представители на извънземна раса са известни на любителите на теориите за конспирации като „рептили“.

Ето някои доказателства, че рептилите съществуват:

Рептилите могат да се познаят, по промяната в зеницата на очите им!

Смята се, че шефът на международната корпорация Kimbely Clark е също РЕПТИЛ! Вижте очите му!

Те са същества , които имат способността да променят облика си. Изключително студени, пресметливи и безкомпромисни, те държат финансовата система в желязната си хватка, и по този начин буквално управляват процесите на света.

Лично им се отчитат световни държавни и бизнес лидери – шефове на банки, международни корпорации, даже и Путин и Обама! Всичките конфликти по света са изцяло дирижирани от тях, хората виждат единствено това, което им се поднася по контролираните медии. Истинските причини за войните, като например тази в Сирия, са техните тъмни интереси.

Точно тези кукловоди контролират процеси като ислямската инвазия на Европа, както и предстоящата финансова криза, която буквално ще промени облика на планетата.

При религията нещата са малко по-различни. Извънземните кукловоди използват свои агенти. В християнството, това са били Йезуитите.

Йезуитите са били поддръжници на Хитлер и нацистка Германия!

Още от ранното средновековие, те са били известни като „силоваците“ на църквата, които с железен юмрук са подчинявали населенията. Днес контролът се упражнява по скрито, но не забравяйте, че самият папа Франциск е Йезуит!

Подобни разкрития, идващи от толкова високопоставен кадър са наистина исторически и безпрецедентни.

Оказва се, че Хюдс е работила дълги години в пряк контакт с тези същества и е абсолютно сигурна в едно – човечеството никога няма да успее да се освободи от робството им. Когато журналистката я помоли да ги опише, тя беше лаконична както винаги – Те са ЗЛИ!/BRADVA.BG

Източник: bradva.bg

Advertisement: