Ето защо ПУТИН СПРЯ ВОЙНАТА! ЗАПЛАХА от ИСТИНСКИТЕ ГОСПОДАРИ! Ще ви ИЗБИЕМ ДО КРАК ако ВЕДНАГА НЕ…

Ето защо ПУТИН СПРЯ ВОЙНАТА! ЗАПЛАХА от ИСТИНСКИТЕ ГОСПОДАРИ! Ще ви ИЗБИЕМ ДО КРАК ако ВЕДНАГА НЕ...

Advertisement:

Този път наистина трябва да се замислим за нашия свят! BRADVA.BG представя на своите читатели свръхсекретен доклад на НАСА, който разкрива истината за паралелната цивилизация, която съществува на нашата планета и за която ние дори не подозираме.

Служител на НАСА e откраднал и разпространил секретен доклад, в който се описва изумително събитие от лятото на 2015, което не е оповестено през световните медии, въпреки че е историческа сензация.

Advertisement:

Сателит в орбитата е засякъл изключително странни сигнали от Земята, но това, което е озадачило учените е, че тези сигнали не били от повърхността на планетата, а от нейните недра – източникът им бил стотици мили под земната повърхност. Сигналът представлявал закодирано съобщение във формата на математически код – базирано е на шифър използван през Втората световна война.

Advertisement:

В докладът ясно се обобщава, че съобщението е плод на високо развита цивилизация с напреднало ниво на технически прогрес.

Това, което то гласи обаче е смразяващо кръвта.

Advertisement:

Базирано на математическия алгоритъм, учените са успели да разгадаят отделни думи от посланието:

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Заплаха ядрена ХХХХ, в момента ХХХХ последен шанс. 2017 година ХХХХ краят ХХХХ вашия свят. Ако веднага ХХХХ ще избием всеки ХХХХ от вас!

Това е изключително притеснително, защото това не е първия път, когато подобно послание от недрата стига до хората.

Според легендарния американски летец и военен герой Адмирал Бърд, земята е куха и в недрата живее високо развита цивилизация, която не иска контакт с хората. Бърд твърди, че е влязъл в огромен отвор в Земята в центъра на Антарктика със самолета си и е бил посрещнат от подземната цивилизация.

Бил е приет по една единствена причина – да предаде предупреждение на човечеството. Оказва се, че подземните ни „съквартиранти“ на Земята въобще не ги интересува какво правим на повърхността – единственото, което ги плаши е когато използваме ядрени оръжия, защото това директно заплашва техния перфектен подземен свят.

Лидерът им е предал предупредението на Бърд: Или спрете с ядрените си игри, или ще заличим от лицето на планетата!

Според легендарния изследовател „подземните“ разполагали с много по-развити технологии от хората и имали капацитета да изпълнят своята закана.

Има и друга популярна теория, че „подземните“ имат своя посланик на повърхността! Това е не кой да е а самият Далай Лама.

Според beforeitsnews, тибетския духовен лидер в изгнание е започнал серия от тайни срещи със световните лидери, за да им „отвори очите“ и да им предаде последното предупреждение от подземната цивилизация:

Ако започнат ядрени удари, ние ще се защитим като избием всеки един човек на планетата!

Според алтернативните медии точно това е накарало Владимир Путин неочаквано да обяви края на сирийската офанзива преди дни – свързали са се с него и са му обяснили, че ножът е опрял до кокала, а руският лидер е осъзна, че даже и свърхмодерната руска армия няма шанс срещу „подземните“.

Съобщението, което е засечено от НАСА подкрепя тази смразяваща теория, която сама по себе си е изключително логична. Ако наистина има подземна цивилизация, която живее в мир, хармония и утопия в недрата на земята, а войните на хората на повърхността застрашават техния свят, те ще предприемат действия, които ще са фатални за човечеството, но може би ще спасят планетата от тотално унищожение!/BRADVA.BG

Източник: bradva.bg

Advertisement: